(Parkeer)kelders

Woningbouw

Bouwgrond is schaars en kostbaar. Steeds vaker wordt gekozen bij bestaande bouw om de uitbreiding te voorzien van een kelder of bij nieuwbouw voor een compleet onderkelderde villa. DHB Betonbouw is uw partner voor zowel traditionele kelders als kelders met holle plaatwanden. Zowel voor nieuwbouw als voor aanbouw en van wijnkelder tot compleet onderkelderde villa’s.

Utiliteitsbouw

DHB Betonbouw verzorgd voor zowel aannemers als ontwikkelaars parkeerkelders, archiefkelders, sprinklerkerlders en laadkuilen; veelal ingewikkelde en uitdagende projecten. Het uitvoeren van zulke projecten vereist een hoog kennisniveau. De deskundigen van DHB Betonbouw hebben deze kennis opgebouwd door goede scholing en ruime praktijervaring, zodanig dat ook complexe projecten van begin tot eind gerealiseerd kunnen worden.

Bestaande bouw

DHB Betonbouw realiseert grote en kleine kelders in zowel monumentale gebouwen als bestaande woningbouw, veelal in combinatie met funderingsherstel. De kracht van DHB Betonbouw zit in het combineren van beide, waardoor de opdrachtgever maar met een deskundige partij, DHB Betonbouw, te maken heeft.